Doorzoek de website

Boek Nu!

Boeken van Kronenburg 84 kan via de website van Hogenboom Vakantieparken. Klik Hier voor de link, en geef als voorkeurboeking nummer 84 in bij Specifieke Accommodatie.

Algemeen

Eifelpark Kronenburger See heeft een groot aantal faciliteiten te bieden die uw vakantie tot een ontspannende en zorgeloze tijd zullen maken. Aan de voet van het park ligt het stuwmeer, welke via een trap en een loopbrug bereikbaar is. Op en rond het meer zijn diverse activiteiten mogelijk, zoals: zwemmen, midgetgolf, tennis, jeu de boules, Nordic Walking, beachvolleyball en vissen.

Horeca

Het park beschikt over een gezellig restaurant met zonneterras, snackbar met minimarkt (dagelijks verse broodjes) en een café met biergarten.

Zwembad

Medio 2012 is het volledig vernieuwde zwembad met saunafaciliteiten en nieuwe douche- en kleedruimtes in gebruik genomen. Er zijn een nieuw overdekt zwembad, peuterbadje, familiesauna en een privé sauna gerealiseerd.

Plezier voor kinderen

Bij het restaurant bevind zich de zandspeeltuin met piratenschip. Er is een ruime recreatiehal met doolhof, ballen bad, tafeltennis, boogschieten en nog veel meer. Tijdens het hoofdseizoen en schoolvakanties is er animatie met recreatieteam.

Verhuur

Bij de receptie worden fietsen verhuurd.

Receptie

In de omgeving van het park kan heerlijk gefietst en gewandeld worden. Bij de receptie zijn wandel- en fietskaarten verkrijgbaar. Ook is er volop informatie beschikbaar van activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Wasserette

Er is een wasserette aanwezig met wasmachines en wasdrogers.