Doorzoek de website

Familiepret

Er zijn veel leuke dingen te doen rond onze vakantiewoning op vakantiepark Kronenburger See. Gezellig een hele dag erop uit met het hele gezin!

Adler und wolfspark - Kasselburg

In een prachige 12e eeuwse burcht ruine bevind zich het Adler und Wolfspark. Een paar keer per dag is er een interessante roofvogel show. Op het terrein huist een roedel europese wolven die goed te bezichtigen zijn.  In het seizoen worden leuke dingen georganiseerd zoals ridder spelen. Volg deze link voor meer informatie. Klik hier voor een leuke video wat een goed beeld geeft van het park.

Erlebinswelt Eifeltor

Een 680 meter lange Sommerrodelbahn, een off-road quadbaan, quadbaan voor kinderen, begeleide quad rondrit door Nationalpark Eifel, grote speeltuin, indoor Speelwereld en nog meer. Zie deze link voor meer informatie.

Waldpark Eifel Irrhausen

De 8 meter hoge klimwand beklimmen, abseilen vanuit boomtoppen, van boom tot boom klimmen, boogschieten en nog veel meer. Dat kan allemaal in Waldpark Eifel in Irrhausen. Zie deze link voor meer informatie. 

Aktive Kinder Abenteurland - Kall

Leuk park voor het gehele gezin:  spel, plezier en beweging!  Volg deze link voor meer informatie. 

Pretpark Phantasialand

Mag het allemaal wat sneller en wilder? Phantasialand bezorgt u een dag vol fantasie en wilde ritten door water en lucht. Zie deze link voor meer informatie.

Auto en motorsport:  Circuit Nurburgring

Van Formule 1, DTM tot motor en truck races. Meerijden in een racewagen? Zelf een rondje rijden? Zelf karten op de grote indoor kartbaan. Voor auto- en motorsport liefhebbers is er altijd wat te doen op de Nurburgring. Zie deze link voor meer informatie.  

Dahlemer Binz

Karten kan ook bij vliegveld Dahlemer Binz, op een paar kilometer afstand van onze vakantiewoning op vakantiepark Kronenburger See. Zie deze link voor meer informatie.

Eifelbad - Bad Munstereifel

Onder andere speel en sportbad, waterglijbanen, buitenbad en sauna. Voor de hele familie!  Volg deze link voor meer informatie.